Van kiút a sötétségből és a szenvedésből

Az univerzum egyetemes elveit az elme nem képes felfogni. De az önvalód, a belső éned képes ezeket az elveket átérezni. Ha úgymond meg szeretnéd „érteni” a világot, nincs más dolgod, mint hogy felfedezd valódi önmagad, vagyis újra rátalálj belső énedre. Az önvalódra, melyet az ego függönye jelenleg eltakar.

Itt, az anyagi világban valójában egy sokkal nagyobb és szervezettebb egész része vagy, amit Földnek (Földanyának) nevezünk. És mint ennek az egésznek a szerves része, nem tudod kivonni magad annak hatásai alól sem. Ha elfogadod, ha nem, amíg ebben a testben és világban létezel, elkerülhetetlenül hatnak rád annak erői.

A legnagyobb erő, ami jelenleg meghatározza létezésedet nem más, mint a kollektív tudat. Ez egy gigantikus energiamező, amit az emberek gondolkodása hoz létre. Olyan erős és meghatározó itt a Földön, hogy nincs létező, akire ne hatna, vagy akinek nem formálná a gondolkodását. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy ha másoknak rossz, neked is rossz lesz, ha másoknak jó, neked is jó lesz.

Az emberiség a sorsát bármikor képes megváltoztatni. De ehhez az kell, hogy a kollektív tudatban fény jelenjen meg sötétség helyett. Megbocsájtás harag helyett. Szeretet a gyűlölet helyett.

Nézz körül! Szerinted jelenleg miből van több? Fényből vagy sötétségből? Megbocsájtásból vagy haragból? Szeretetből vagy gyűlöletből?

A kollektív tudatmező nem irányítható. Senki nem képes ezt a hatalmas erőt irányítani. Ez nem lehetséges. De minden egyes ember képes formálni ezt az energiát. Tehát amit megtehetsz magadért, a családodért, a barátaidért és az egész emberiségért, az nem más, mint hogy magadba nézel, és egyszerűen engeded, hogy a benned pislákoló örök fény kiteljesedjen. Engedd, hogy a gyertyaláng tündöklő fényességben törjön fel! Tárd ki a szívedet! És taníts meg másokat is erre! Segíts másoknak is, hogy ezek a piciny gyertyák napként ragyogjanak!

Ez az egyetlen módja annak, hogy az emberiség elkerülje azt a sötét szakadékot, ami felé jelenleg megállíthatatlanul rohan.

És ne feledd! Mindegy ki vagy, kinek hiszed magad. Az univerzum egyetemes törvényei minden emberre pontosan ugyan úgy hatnak. A bankárra és a koldusra, a katonára és a papra, felnőttre és gyermekre, nőre és férfiara. A mindenség nem tesz különbséget, csak az ego hasonlítgat. Nem számít a bőröd színe, nem számit, hogy mi a hited.

Csak egy dolog számít: a fény, amit eredendően hordozol magadban. Nyisd ki a szíved kapuját és engedd szabadon fényességedet!
Egyszerűen SZERESS! Teremts új világot!

Földi Gábor

Egy önismereti szeminárium, ahol olyan technikákat tanulhatsz, melyekkel fokozatosan fejlesztheted saját energiameződet, hozzájárulva ezzel önmagad és környezeted fizikai és mentális állapotának jelentős javulásához:

Az energiák világa. Ismerd meg a benned rejlő erőket!