Kirándulj velem!

Út a természeten át önmagadhoz

Mi teszi az erdőt, a folyót, és a hegyet azzá ami?

A természetessége és a tisztasága. Az erdőben semmi és senki nem akar más lenni, mint ami. Itt ősidők óta azt teszik a növények és az állatok, amit eredendően tenniük kell: ÉLNEK. Összhangban a természettel. Ez az egyszerű természetesség az, amit az ember már elfelejtett. Az elmúlt közel tízezer évben valahol elvesztette az úton ezt a tudást. Az ÉLNI tudást. Szép lassan eltávolodott a természettől, attól az egységtől, ami otthont, erőt, és energiát adhat a mindennapi élethez.

Kirándulj velem!

Kirándulj velem!

Egyszerűen az ember elfelejtette megélni valódi önmagát.

Kimenni a természetbe, sétálni az erdőben, felmászni egy hegytetőre vagy átballagni egy patakon sokkal több, mint vasárnapi kirándulás. Ebben az ősi erőtérben lenni lehetőséget nyújt arra, hogy feltöltődjünk, gyógyuljunk, újjászülessünk. De csak akkor, ha elfogadjuk és befogadjuk az ÉLETET, és engedjünk, hogy ez megtörténjen.

A természet, az erdő, a folyó, a hegy és a mező az élet forrása.

Ebben a természetes közegben, ebben a kimeríthetetlen erőtérben az elméd sokkal nyitottabbá válik. Energia raktáraid feltöltődnek, mentális képességeid megerősödnek.
Kérdéseidre itt könnyebben megtalálhatod a válaszokat, és vélt vagy valós problémáidra a megoldásokat.

Egy természetes közegben mindent sokkal letisztultabban láthatsz.

A természet közelsége lehetőséget nyújt neked arra, hogy könnyebben, tisztábban átláthasd azokat a gondokat és problémákat, amik éppen nyomasztanak vagy gyötörnek. Az erdőben, a patak parton vagy egy hegy tetején az elméd és a szíved kinyílik, és nyugodtabban, higgadtabban, sokkal nagyobb látószögben tudod szemlélni a saját életedet, mint mondjuk egy terápiás szobában. Ezzel együtt szélesebb spektrumban láthatsz rá az esetleges elakadásaidra és annak okaira is.

Ehhez persze szükséged lesz a „befogadó figyelemre”. De ezt bárki könnyedén elsajátíthatja egy energikus, tiszta, természetes közegben.

A közös séták és kirándulások alkalmával ugyan azok a folyamatok zajlanak és indulnak be, mint egy terápiás foglakozáson vagy beszélgetésen, csak sokkal intenzívebben.

Kirándulj velem!

Kirándulj velem!

Hogyan zajlik egy ilyen közös séta?

Előre megbeszélünk egy időpontot és egy helyszínt, ahol találkozunk. Közösen kimegyünk arra a helyre, amit szintén vagy közösen, vagy az én javaslatomra kiszemeltünk aktuális séta célpontnak. És elindulunk…

Elindulunk egy közös úton, ahol Te határozod meg a “tempót”, Te választasz “irányokat”. Én csak kísérlek, “fogom a kezed” és segítelek az utadon. Sokat beszélgetünk, de csak ha éppen úgy van kedved. Én kérdezek és Te válaszolsz. Aztán Te kérdezel és én válaszolok.

És beindul egy folyamat, amely a természet közelségének köszönhetően igen intenzív változásokat és felismeréseket hozhat számodra. Megérthetsz olyan dolgokat és összefüggéseket, amiket a megszokott “otthoni” környezetedben egyszerűen nem látsz meg.

Itt észrevétlenül lépsz ki a megszokott és ismert komfortzónádból, hogy felismerd és megtaláld az esetleges problémáid és elakadásaid megoldását. Mindeközben feltöltődsz energiával, sokkal erősebbnek és vidámabbnak fogod érezni magad. És színesebbnek fogod látni a világot.

Mikor ajánlom ezt a fajta terápiát?

Elsősorban olyan élethelyzetekben, amikor úgy érzed, hogy összeomlott körülötted a világ. Amikor elveszettnek és tanácstalannak érzed magad. Ez lehet egy számodra nehezen megélhető párkapcsolati probléma, vagy akár a munkádban, vállalkozásodban, munkahelyeden fennálló elakadás.

Amikor azt gondolod, “minden összeesküdött ellened”, amikor a kétségbeesés és a tehetetlenség érzése annyira lebénít, hogy szinte mozdulni sem bírsz, akkor bizony óriási lendületet tud adni egy ilyen jellegű séta vagy kirándulás.

De a megoldásokhoz vezető út mindig egy nagy levegővel és egy nagy lépéssel kezdődik.

A sétára érdemes rászánni legalább 3 órát. A konzultációs program díja így 15.000,- Ft.

Aki elkísér ezen a sétán:

Földi Gábor

Indulj el velem az úton! Én utakat, lehetőségeket mutathatok Neked. Megtaníthatlak arra, hogyan tudod a hétköznapok súlyát itt és most feloldani, letenni. Segíthetek új nézőpontokat találni, melyek segítségével visszatalálhatsz önmagadhoz, belső békédhez és harmóniádhoz.

Fedezzük fel újra együtt az elveszett harmóniát!

Gyere, és kezdj el ÉLNI!

Jelentkezz most a “Kirándulj velem!” programra!

Név *

Email cím *

Telefon *

Üzenet

Írd be az ellenőrző kódót!
captcha