Konzultációk

Életvezetési tanácsadás

spiritual_life_coaching

Bármikor előfordulhat, hogy életed valamely szakaszában olyan útelagázáshoz érkezel, ahol valamilyen oknál fogva nem tudsz dönteni a továbbhaladás irányáról. Természetesen először fel kell ismerned, pontosabban el kell ismerned magadnak, hogy életed ezen szakaszában olyan elakadáshoz érkeztél, amit látszólag nem vagy képes megoldani egyedül.

Ilyenkor jelenthet nagy áttörést, ha külső segítséget kérsz. A döntésképtelenség, a gyengeség az gyengeség – ezen nincs mit szépíteni. Bárkivel előfordulhat, még veled is. Ellenben felismerni az elakadásodat és segítséget kérni, az óriási erőt és bátorságot feltételez. Őszintének lenni magaddal szemben a legnagyobb erő.

eletvezetes_gomb


Női és férfi szerepek megélése

parkapcsolati_tanacsadas

  • Miért romlik meg idővel a legtöbb párkapcsolat?
  • Mit tehetsz, hogy kapcsolatod hosszútávon is virágzó, boldog párkapcsolat legyen?
  • Milyen buktatói és nehézségei vannak egy párkapcsolatnak?
  • Nem érzed magad igazán boldognak jelenlegi kapcsolatodban?
  • Vajon meg lehet menteni egy megromlott párkapcsolatot?

Ezek a kérdések előbb-utóbb minden párkapcsolatban felmerülnek. De miért? És tényleg így kell ennek történnie? Nem feltétlenül.

A boldogság, és a boldog, mindkét fél számára örömet adó kapcsolat létezik!

Mi a titka az igazán boldog párkapcsolatnak? Talán a megértés, az elfogadás? Mi lehet a valódi titok?parkapcsolat_gomb


Energetikai kezelések – ENHA kezelés

prana_gyogyitas

Mielőtt ítélkeznél a beléd nevelt sémáid miatt, kérlek gondold át: 200 éve az elektromosság még boszorkányságnak számított. 50 évvel ezelőtt, ha valaki azt mondja, hogy mobiltelefonon fogunk kommunikálni egymással, miközben élőben is látjuk egymást a kártyaméretű kütyün, egészen biztosan bolondnak nézték volna. Ma, hogy beléptünk a kvantumfizika világába, már tudjuk: szubatomi szinten igenis a gondolathullámok befolyásolják az anyagot. Néhány évtized múlva az, amit most áltudományosnak, misztériumnak bélyegeznek, tudományos valósággá válhat.

Az energia gyógyítás (pránagyógyítás) az emberi test általános felépítésén alapul. Az emberi test alapvetően két részből áll: a látható fizikai testből és az aurának nevezett, szemmel nehezen érzékelhető, energiatestből.

Amikor az energiatestben, az aurában elakadások, energetikai blokkok keletkeznek, az energia szabad áramlása korlátozottá válik. Ilyenkor először kimerültséget, általános gyengeséget érzünk. Rossz lesz a közérzetünk. Amennyiben ez az állapot huzamosabb ideig fennáll, kialakulhatnak fizikai tünetek, vagy akár betegségek is.

Ne várd meg, amíg a kimerültség betegséggé nő!

A pránagyógyítás elsődleges célja a test energetikai egyensúlyának helyreállítása, illetve a betegségek kialakulásának megelőzése. Az energia keringés helyreállításával a már kialakult betegségek, fizikai tünetek is visszaszoríthatók.

pranakezeles_gomb