Előadás – női és férfi energiák a párkapcsolatban

Mitől nő a nő és mitől férfi a férfi?

szerelem_eloadas1

  • Milyen eredendő energiákkal születtek a Földre és milyen párkapcsolati „játszmákban” tükröződik mindez a hétköznapjaikban?
  • Keresed az igazit, és talán meg is találtad? Néha azonban olyan távoli, és fura dolgokat csinál, amiket Te nem értesz? Nehéz kideríteni hányadán is álltok, vajon kötődik-e hozzád eléggé?
  • Az egységet keresed és vágysz arra, hogy valakiben megtaláld azt a társat, aki mellett azt mondhatod: megérkeztél?
  • Hogyan vészeljétek át a különbségeitekből adódó súrlódásokat? Hogyan szokjatok össze? Mi mindenre van szükség, hogy szeretettel megértsétek, és elfogadjátok egymást?

Tarts velünk, és kibogozzuk ezeket a láthatatlan szálakat, amik mozgatják a párkapcsolatodat!

Ha épp nincs kapcsolatod:
Vajon milyen energiák áramlanak rólad? Miért vagy válogatós? Miért talál meg mindig ugyanaz a típus? Hogyan lehetnél újra szerelmes? Éled a kapcsolatban a mindennapi harcaidat?

Ha épp van párkapcsolatod:
Vajon miért érzed, hogy bonyolult? Miért nem „rendes” a kapcsolat? Mit akar a férfi és mit akar a nő? Miben egyeztek, miben különböztök? Talán tényleg ő számodra az igazi? Néha érted, máskor picit sem, hogy miért úgy működik a párod, ahogy működik? Sokszor még magadat is alig érted? Miért veszekszik? Miért nem érti, miért fontos a kommunikáció? Miért nem őszinte? Ki hisztizik többet? Miért nem beszél a férfi az érzéseiről?

Működhet a párkapcsolat úgy, hogy a nő és férfi boldogan és szeretetben éljen együtt?

Az előadáson 90 percben ezekről, a mindenkit foglalkoztató, és az életet alapvetően meghatározó kérdésekről fogunk beszélni.

Az előadásra a jegy 2.000,- Ft, és a helyszínen tudod megváltani.

Időtartam: 90 perc.

Helyszín: Tudat-OM Stúdió 1149 Budapest, Várna u. 12. 6-os kapucsengő.

Mivel az előadóterem befogadóképessége korlátozott, az előadáson csak előzetes bejelentkezés után tudsz részt venni. Megértésedet köszönjük.

IDŐPONTOKÉRT KATTINTS IDE >>>

Itt tudsz jelentkezni az előadásra:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Írd be az ellenőrző kódót!
captcha