Ti írtátok

Beszámolók, tapasztalatok

ti_irtatok

Szeretném megköszönni azokat a felejthetetlen élményeket, amiket a táborban átéltem!! Hihetetlen energiákat kaptam, olyan impulzusokat, amelyeket sehol máshol nem lehet “beszerezni”. 🙂 Ez most megint hosszú napokig elkísér… utána pedig már vágom a centit a következő táborig 🙂 ez olyan, mint valami legalizált drog, amiből ismét túllőttem magam 😀 bármi is ez, függő vagyok 🙂 Szeretetből soha nem elég… Köszönöm!
András


Kedves Gábor
Szeretném elmondani neked, hogy nagyon hálás vagyok a kezdő tanfolyamon eltöltött 2 napért és minden ott ajándékba kapott dologért. A prána légzés egy kincs, rosszabb napjaimon még a metrón is előveszem. 🙂 Mindezekkel együtt a leges-legtöbb, amit kaptam tőled az a végtelenül nyitott látásmód és hozzáállás, amivel képviselted a Mindenséget. Ritka, hogy egy tanítónál, iránymutatónál, vagy nevezd magad, ahogy szereted, ennyire biztonságban érzem magam. Az én elmém határai mindenképpen kitolódtak azon a hétvégén!
Köszönöm neked mindazt, amit kaptam.
Szeretettel, Gabi


Kedves Gábor!
Nekem nagyon nagy élmény volt ez a két nap, egészen jól helyükre kerülnek bennem a dolgok, és azóta is egyfolytában jönnek szembe a válaszok a kérdéseimre. Olyan ez, mint egy izgalmas világ körüli utazás. Köszönöm, hogy te is részt vettél benne.
Zsuzsa


Ismét egy fantasztikus élményekben gazdag hétvégét kaptam a haladó tanfolyamon. Rengeteg sokféle technikát tanultam, minden helyzetben használható gyakorlati tudással lettem gazdagabb. Én szinte naponta használom, vagy mások segítésére, vagy csak egyszerűen saját magam feltöltésére, amolyan prevencióként. Alig várom a kristályt!
Liza


Kedves Gábor!
Köszönöm, hogy itt lehettem, köszönöm, hogy megismerhettelek, és hogy találkozhattam a többiekkel. Számomra a legnagyobb élmény az volt, ahogyan ezt az egészet átadod a hallgatóknak. Példaértékű az az alázat, az a szeretet és az a korlátlanság, ahogy képviseled ezt az egészet, és felénk fordulsz.
Köszönettel: Mónika


Mint masszőr, nagyon sokat használom (tulajdonképpen állandóan) az alap és haladó tanfolyamokon tanult technikákat. A legnagyobb erőt azonban nem a technikák ismerete, hanem az a tudás és tudatosság jelenti, amin keresztül megértettem ezeknek a finom energiáknak a működését. Köszönöm neked Gábor, és persze a többieknek ezeket a csodálatos élményeket!
Üdv: Attila


Kedves Gábor,
Mikor eljöttem a tanfolyamra, hatalmas káosz volt bennem. Mindenki mást mondott erről az energiáról, mindenhol mást olvastam előnyeiről, veszélyeiről. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy a sok energiagyógyász tanfolyam közül, miért is ezt választottam. De azóta már biztos vagyok benne, a legjobb választás volt! Nekem az itt megmutatott szabadság, nyitottság és elfogadás volt az, ami érthetővé, befogadhatóvá, és ezáltal remekül használhatóvá tette az energiák rendszertelen rendszerét 🙂
Köszönettel: Dóri


Kedves Gábor!
Fizikatanárként talán egy picit szigorúbb elvárásokkal érkeztem hozzád a tanfolyamra. Mindig is érdekelt a „hagyományos” fizikán túli világ, amit a tudomány még csak az utóbbi években kezdett behatóbban tanulmányozni. De ami aztán történt, életem egyik legmeghatározóbb élménye lett. A mindenféle ködös és misztikus hókuszpókuszok helyett racionális (annak látszó), átgondolt, és (bátran állíthatom) teljes mértékben fizikai (kvantumfizikai) alapokon nyugvó elméleti és gyakorlati tudást kaptam. Nagyon tetszett a megközelítésed, nyitottságod, és szabad gondolkodásod, ahogy ezekhez a technikákhoz fordulsz. Hiszem és tudom, hogy minden csak addig misztérium, amíg a tudomány be nem bizonyítja annak ellenkezőjét.
Szeretettel: Erzsike


Kedves Gábor!
Nagyon köszönjük az együtt töltött két napot! Rengeteget kaptunk Tőled ami azóta is beszélgetéseink egyik fő témája. Köszönjük a sok tudást, amit átadtál, a kedvességet, amivel fogadtál és foglalkoztál velünk és a sok információt, amit összefüggésbe hoztunk a témával és nyitottsággal végig tudtunk beszélni.
Találkozunk a következő tanfolyamon!
Csaba


Kedves Gábor!
Nagyon nagy szerencsének érezzük, hogy megismerhettünk, és Tőled tanulhattunk.
Köszönjük, hogy ennyi időt és energiát szántál ránk. Mindkettőnknek nagyon meghatározó és tanulságokkal teli volt ez a két nap. Sokat fogunk gyakorolni, hogy készen álljunk a következő szintre.
További örömteli munkát kívánunk Neked!
Szeretettel: Ági