Szeretettel köszöntünk!

Milyen élmények, kalandok és felfedezések várnak Rád a Tudat-OM önismereti műhelyben?

om_logoEnergia Harmónia tanfolyam

Tanuld meg irányítani a benned áramló életenergiát! Fedezd fel az öngyógyítás csodáját! Segíts másoknak is gyógyulni! Ismerd meg az energiagyógyászat határtalan lehetőségeit, és használd azt az erőt, amit az Univerzumtól kaptál! Hozz egyensúlyt önmagadba, kerülj harmóniába a világgal!

Tudatos érzelem kurzus – szeretet nap

Hogyan szeress birtoklás, félelem és harag nélkül? Hogyan szeress úgy, hogy ne szenvedj, és ne fájjon? Hogyan éld meg a jelen pillanat örömét? Értsd meg saját működésed, tanuld meg az elengedést! Tanuld meg szeretni önmagad! Egy nap, ami a szeretet, a szerelem, és az érzéseid tudatos megéléséről szól.

Női és férfi szerepek kurzus

Hogyan érthetitek meg egymást, és hogyan alkothatnátok egységet akkor, amikor oly különbözőek vagytok? Nos, éppen így: a nő és férfi különbségében rejlik az egységük, és ebben van együttműködésük kulcsa is. A legtöbb esetben ez azért marad rejtve előttük, mert sem önmagatokat, se a párotokat nem ismeritek eléggé.

kezeles

Egyéni konzultációk – beszélgetések

Mindenkinek vannak nehéz időszakai, talán még Neked is. Ilyenkor nagy segítség lehet egy olyan valaki, aki már átélte, megtapasztalta mindazt, amit most Te is átélsz. Egy Segítő képes lehet átlátni a káoszt, amit érzel. Lehetőségeket tud mutatni, módszereket tud feltárni Neked, hogy visszatalálhass az Útra.

Barátságban az egóval kurzus

Mi is valójában az ego? Egy különleges, tapasztalásokkal és élményekkel teli nap, előadásokkal, beszélgetésekkel, és sok-sok gyakorlati mintával, hogy megérthesd önmagad, ráláss a saját korlátaidra, gátlásaidra, elveidre, és megtehesd az első lépéseket önmagad elfogadása felé!

Kirándulj velem!

Egy feltöltő, gyógyító, problémamegoldó sétára hívlak. A természetben, ebben a kimeríthetetlen erőtérben az elméd sokkal nyitottabbá válik. Energia raktáraid feltöltődnek, mentális képességeid megerősödnek. Kérdéseidre itt könnyebben megtalálhatod a válaszokat, és vélt vagy valós problémáidra a megoldásokat.