Milyen is valójában egy energetikai tanfolyam?

Napjainkban, ha felmegyünk a világhálóra, vagy fellapozunk egy ezoterikus folyóiratot, százával találhatunk energetikai, önismereti vagy gyógyító tanfolyamokat. Ahány rendszer, ahány módszer, annyi különböző tanfolyamot próbálhatunk ki. Ezt a témát, mint minden mást is nagyon sokféleképpen lehet megközelíteni, beszélni róla vagy akár átadni, tanítani azt.

Hogyan válasszunk tanfolyamot?

De akkor hogyan válasszunk megfelelő tanfolyamot, hogyan döntsük el, melyik módszer lesz a legjobb nekünk? Bármennyire is elcsépelt és közhelyes, de igaz: a módszer fog Téged választani. Persze, amennyiben lehetőséged van rá, próbálj ki minél több rendszert, ismerj meg minél több technikát! Nincs olyan hogy jobb vagy legjobb módszer, technika. Mindenkinek más és más az útja. Amelyik rendszer nekem megfelelő és működik, az lehet, hogy Neked nem fog, és fordítva. Ez sosem a technikákon múlik, hanem rajtad.

Ami fontos lesz Neked, és ami kevésbé

A technika, a módszer csak egy eszköz, hogy előhívd a benned rejlő képességeket. Az energetikai tanfolyamok legfőbb céljának pont annak kellene lennie, hogy megmutassa Neked, nem a hogyan a lényeg, hanem a miért. És ha már tudod, hogy miért akarsz eljutni A-ból B-be, akkor gondolkodhatsz el azon, hogy hogyan.

Egy ilyen tanfolyamon, ahol folyamatosan az univerzális energiákról beszélünk, kialakul egy speciális kapcsolat az előadó és a hallgatók között. Felépül egy energetikai híd, amin keresztül olyan információk is átáramlanak, melyek szavak által nem. Ez nem az oktató tudása, ez az univerzum tudása. Az előadó csak egy hangszer, amin keresztül az univerzum zenél Neked. Ezért érzik sokan egy tanfolyam után, hogy valami egészen mást kaptak, mint amire számítottak. És ez a más sokkal több, mint amit előtte olvashattak a tanfolyami leírásokban. Sok dolog teljesen új értelmezést nyer. A megértés lesz fontos, és nem a módszer, vagy a technika.

Legyél újra Önmagad!

Én azt vallom, hogy a szabadság érzése az, ami megadja Neked a továbblépéshez és fejlődéshez szükséges erőt. Ezért a tanfolyamokon nem hirdetek semmilyen dogmát, nincsenek szabályok, sem elvárások. Nem fontos, hogy honnan jöttél, de még az sem, hogy hová mész. Csak az adott pillanat ami számít. Most csak ez a két nap számít. Érezd magad szabadnak, felszabadultnak! Lazulj el, kapcsolj ki! Legyen ez a két nap a felhőtlen boldogság és vidámság két napja! És azért, hogy megkapd ezt az élményt, én minden tőlem telhetőt el is fogok követni. Hagyd, hogy az a bizonyos híd megszülessen, és az univerzum energiái szabadon áramoljanak! Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek!

Elmélet és gyakorlat a tanfolyamokon

Egy tanfolyamon a tapasztalás legalább olyan fontos mint az elméleti tanulás. Ezért kurzusainkon a két nap alatt nagyon sokat gyakorolunk. A gyakorlások a legtöbb esetben párban zajlanak. A párokat folyamatosan cseréljük, hogy minél többféle energiát érezhess meg, hiszen ahány létező, annyiféle energia test (aura). A lényeg, hogy minél több valódi megtapasztalást szerezz és élj át. Mert a tapasztalás útján fog könnyen fejlődni az érzékelésed is.

Gyere el! Ismerd meg valódi Önmagad! Tapasztald meg az ÉLET-ENERGIÁT!