Könyvespolc

Hogyan szeress szenvedés nélkül?
Hogyan éld meg önmagad?
Mire tanít a szerelem és hogyan engedd el mindazt, ami fáj?

Szeretve szeretni…avagy szenvedéllyel vagy szenvedéssel akarsz élni?

Ebben a 2 könyvben többek között ezekre a kérdésekre is választ találhatsz.

A kötetek külön-külön is rendelhetők és bármelyikkel kezdheted az olvasást.

1. KÖTET:

SZERETVE SZERETNI

útikalauz a szív birodalmába – elmés csapdák, egós játszmák

Ha keresed az utadat, vagy egyszerűen csak szeretnéd megérteni és szeretettel elfogadni önmagad, akkor ebben a könyvben sok valódi, konkrét segítségre és technikára találsz.
Terjedelme 200 oldal, mérete A5 formátum, amit könnyedén magaddal vihetsz utazásaid során, hisz kényelmesen elfér egy nagyobbacska női táskában is.
Az 1. kötet 24 fejezeten és 22 idézeten át kalauzol az önmagad felé vezető úton, felismertetve a szerelem élményét, a párkapcsolat buktatóit, miközben kapaszkodót ad a szakításban és az elengedésben is.

2. KÖTET:

SZENVEDÉLLYEL VAGY SZENVEDÉSSEL?

a szerelem mámorában – az ego viharaiban

Terjedelme 272 oldal, mérete A5 formátum. Tartalmaz 27 önálló fejezetet és 24 idézetet a szerelemről, párkapcsolatról, szerelmi háromszögekről, elengedésről és a boldogságról.

Hasznos “kapaszkodók” és segítségek

  • Megértheted a saját érzéseidet és működéseidet a nehéz pillanatokban, és hasonlóan könnyebb lesz megérteni a párodat is.
  • Másképp láthatsz egy vitát, egy csalódást, segítségedre lehet kijönni egy “gödörből” amikor szenvedsz.
  • Segít gyengédebb elfogadással és szeretettel figyelned önmagad.
  • Átírhatod a jelent boldogabbra új nézőpontok segítségével.
  • A könyvek segíthetnek túllépni egy szakításon.
  • Megértheted azokat a helyzeteket, amikor te, vagy a párod mást is szeret.
  • Az írások segíthetnek elengedni a párodat, a múltat, a sérelmeidet és mindazt, ami már nem épít, nem szolgál.
  • Az egyes fejezetek segítenek másképp nézni önmagadra, amikor féltékeny vagy, amikor szomorkodsz, ha úgy érzed, megsértettek, vagy ha bánatod van.

Egyszerűen jobban fogod érezni magad bármelyik könyv olvasásával. És mivel a két könyv fejezetei nem követik egymást kronológiai sorrendben, így azokat bárhol felnyitva hasznos fejezeteket, írásokat fogsz találni. És mindig ott fog kinyílni, ahol számodra érdekes, izgalmas megoldást rejteget.

Ez a két könyv valóban az életről szól, a kapcsolataidról, a benned létező valódi én-ről, a szeretetről, szerelemről, az egós működéseidről és mindarról, ami most próbára teszi az érzelmeidet.

Fedezd fel önmagad a könyvek segítségével és
ismerd fel a téged működtető sémáidat!

Ez a 2 könyv valóban a társad és segítséged lesz a nehéz pillanataidban!

A szerzők

Némethi Erika                                      Földi Gábor

Árak, kedvezmények, csomagajánlatok

A könyv ára: 3.490,- Ft / kötet

A két kötet együtt 6.980.- Ft helyett most csak 5.990.- Ft.

Ha pedig több, mint 5 példányt vásárolsz bármelyik kötetből egyszerre – érdemes összefogni a barátnőiddel – akkor 15% kedvezményt kaptok.

Egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe!

Ajándékot is rejtenek a könyvek neked 2.000 – 2.000 Ft értékben.

Az ajándékunk további önismeretet rejt neked az utadon. Egy kurzusunkra találsz benne kedvezményes meghívót: Az Ego kurzusra, vagy a Szeretet kurzusra, esetleg a Női és férfi szerepek kurzusra.

Ezek mindegyike további mélységekbe kalauzol saját érzelmeid terén, és olyan felismerésekre gyújt fényt, melyek megvilágítják a személyes boldogságod lehetőségeit.

Szerezd be magadnak, vagy barátnőidnek, szüleidnek, testvérednek karácsonyra!

A kötetek külön-külön is rendelhetők és bármelyikkel kezdheted az olvasást.

Ha egyszerre több példányt rendelsz, mert összefogsz a barátnőddel, akkor a postaköltség egy részét megspórolod.
A könyvet dedikálva is kérheted, ezt jelezd a megjegyzés rubrikában és add meg annak a keresztnevét, akinek szánod!

Fizetés és szállítás

A postázás és csomagolás költségét a rendelt könyvek darabszáma nem befolyásolja. Több könyv rendelése esetén is ugyan annyi a postaköltség.

Előre utalás – házhoz szállítás futárszolgálattal: 950,- Ft

Amennyiben a megrendelt könyv(ek) árát előre elutalod, az összeg beérkezése után az MPL futárszolgálat fogja házhoz szállítani a csomagodat. Ha nem találnak otthon a kézbesítéskor, még egyszer megpróbálják a következő napot kiszállítani a csomagot. Amennyiben a kézbesítés így sem jár sikerrel, a küldemény leadásra kerül a legközelebbi postahivatalban, ahol 10 napon belül átveheted.

Postázás utánvéttel: 1.450,- Ft

Ebben az esetben a rendelésed beérkezése után azonnal becsomagoljuk és postázzuk a könyve(ke)t. A csomagot az MPL futárszolgálat fogja házhoz szállítani a megadott címre, és az átvételnél kell készpénzben fizetned a futárnak. Ha nem találnak otthon a kézbesítéskor, még egyszer megpróbálják a következő napot kiszállítani a csomagot. Amennyiben a kézbesítés így sem jár sikerrel, a küldemény leadásra kerül a legközelebbi postahivatalban, ahol 10 napon belül átveheted. Ebben az esetben a postán fizetsz az átvételkor.

Személyes átvétel

A megrendelt könyve(ke)t személyesen, a Tudat-OM önismereti műhelyben tudod átvenni tőlünk. Cím: 1149 Budapest, Várna u. 12-14. 6-os csengő, 1. emelet 108. Természetesen ebben az esetben nincs szállítási költség.

Rendeld meg most!