Kik vagyunk?

Földi Gábor

Több, mint 25 éve foglalkozom tudatosan a nagy kérdésekkel: a létezéssel, az Élettel, emberi kapcsolódásokkal, a fizikai test és a mentális állapotunk összefüggéseivel. No és persze mindezek eredőjével, az energetikával. Figyelem ezeket mind tudományos, mind spirituális oldalról. Mert bizony a valóság valahol középúton van. Sok-sok éve segítem az embereket, hogy visszataláljanak ehhez a középúthoz, harmóniához, azaz valódi önmagukhoz, eredendő valóságukhoz, a boldogsághoz.

Voltam elképesztő magasságokban, és zuhantam félelmetes mélységekbe. De valahogy mindig tudtam “emlékezni” önmagamra. Bárhol és bármikor képes vagyok megtalálni az ÉLETET, valódi Önmagam. Körülményektől függetlenül képes vagyok meglátni és élni a boldogságot. Csak olyanról beszélek, amit átéltem, megtapasztaltam. És nem olyanokról, amit “csak” megtanultam és elhittem.

Erre mindannyian képesek lehettek. A kulcs a Figyelem, a Befogadás és a Megértés. Egyszóval az önismeret. Ne felejtsd: a szenvedés az életben egy választható opció, de semmiképpen nem kötelező.

Én tudom és érzem, hogy mindannyian magatokban hordozzátok azt a tudást, amivel az életeteket boldogan élhetitek. A boldogság felfedezésének képessége mindenkiben ott szunnyad. Csak már régen eltemettétek, régen elástátok magatokban mélyre. De ezt a tudást, ezt a képességet, az emlékezés csodáját mindenki újra felfedezheti. Találd meg újra a békét, a harmóniát, az egészséget! Találd meg újra Önmagad! Találd meg az ÉLETET!

Én lámpást tudok neked gyújtani és utakat tudok mutatni. Segíteni tudlak utadon, mert nagyon sok mindenre emlékszem, néha olyan dolgokra is, amik még meg sem történtek. De cselekedni, megérteni és megoldani Neked kell. A céljaidat csak Te érheted el, senki más. A boldogságodat csak Te élheted át, senki más. Az életed csak a Tiéd, senki másé. Indulj el! Tedd meg! Érd el! Mert képes vagy rá. És én segítelek utadon. Kezdj hát el ÉLNI!

Tudat-OM blog

Némethi Erika

erika2

A Tündérszív bloggere, egy “elszabadult erdőtündér” – ahogyan a barátaim neveznek – a szeretetről, szerelemről, párkapcsolatokról írok. Közgazdász vagyok, két lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam kvantum-ugrás, angyal-terápia, és SVT tanfolyamokra is.

Ezek azonban mind csak szem fel nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Én magam vagyok a biztonság, a szerelem és a boldogság az életemben. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és szabadon dönteni. Fantasztikus kaland lesz!