Hogyan segíthetsz másokon?

„Amit szeretnél, hogy veled cselekedjenek, tedd Te is azt másokkal!”

A másokon való segítés, a többi embernek nyújtott segítség mindig meghatározó eleme volt az ősi ezoterikus és holisztikus tanításoknak. A bölcsek régen is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy segítsenek a rászorulókon, a betegeken, az elesett embereken. Hogy miért fontos ez? Nagyon egyszerű az ok: az energia egyensúlyba állítása.

„Ha másoknak rossz, neked is rossz lesz. Ha másoknak jó, neked is jó lesz.”

Az energiát a tudat irányítja. A vonzás törvénye és a tudat teremtő ereje alapján, amire sokan gondolnak egyidejűleg, az könnyedén manifesztálódik, megteremtődik a fizikai világban. Ezt a jelenséget a globális tudat formáló erejének is hívjuk. Ha például egy országban sok az elégedett, egészséges, boldog ember, akkor a kevésbé elégedett és kevésbé boldog egyének is lassan „átveszik” ezt az életérzést, és ők is boldogabbak, sikeresek lesznek. És ennek a fordítottjai is igaz.

„Amikor egy valakinek segítesz, mindenkinek segítesz.”

Ezért nagyon fontos, hogy minél több embernek segítsünk. Ha valaki beteg, segítsük gyógyulásában! Ha elesett, akkor támogassuk őt! Minél több példát látnak az emberek maguk körül arra, hogy a sorsok igen is megfordulhatnak, a dolgok igen is változhatnak, annál könnyebb lesz nekik is fordítani saját sorsukon, javítani élet helyzetükön.

Közvetítsd az univerzum energiáját másoknak!

A rajtad átáramló univerzális energia átadható, közvetíthető másoknak. A Te segítségeddel a többi ember energia egyensúlya is harmonizálható. Ha megtanulod és megérted, hogy hogyan is működik ez az energia, képes leszel ezt az erőt mások segítésére, gyógyítására fordítani. Sok ősi és sok mai, újrafogalmazott technikát tanulhatsz ennek az energiának az előhívására és irányítására. De sosem a technika a fontos. A technika, a módszer csak egy eszköz arra, hogy segítségedre legyen az energiák használatában.

Amit egy energetikai tanfolyamokon megtanulhatsz

Tanfolyamainkon megismerheted és megtanulhatod az univerzális energia működését. Megérted, hogyan hat ez az energia az emberi szervezetre és egész életünkre. Megtanulhatod irányítani és átadni, közvetíteni mások számára az energiát. Ezáltal segíthetsz másoknak meggyógyulni, teljesebb életet élni. Segíthetsz megszabadulni másoknak lelki problémáiktól, félelmeiktől. Az átadott energia segítségével kiegyensúlyozott és harmonikus energia szint érhető el, mely energia egyensúly a sikeres, boldog élethez vezet.

Ezek a módszerek kiválóan alkalmazhatóak és ötvözhetőek más „segítő” módszerekkel. Különösen ajánljuk természetgyógyászoknak, orvosoknak, ápolóknak, masszőröknek, stb.

„Minden családban legyen egy prána gyógyító!” – Choa Kok Sui Mester

Részletesen a pránagyógyító tanfolyamokról ITT olvashatsz >>>